Limoncello keltainen
Limoncellomme valmistetaan luomusitruunan kuoren liottamisella alkoholissa. Kaikki kuorinta tapahtuu käsin, jotta reseptin aitous säilyy. Italialaisena juomana limoncelloa tarjoillaan perinteisesti digestifinä (nautitaan hyvin kylmänä tai murskatulla jäällä). Sitä voidaan myös käyttää cocktailien pohjana, sitruunasorbetin päällä tai kuuluisan napolilaisen baban kanssa. Erittäin arvostettu myös suolaisten tai makeiden ruoanlaittojen valmistuksessa.
Limoncello vihreä
Aito keltainen limoncello on saanut vihreän variantin, mutta resepti pysyy muuttumattomana; käytämme aikaisempia luomusitruunoita kuin keltaisia sitruunoita. Sitä nautitaan samalla tavalla kuin keltaista limoncelloa. Maku on pehmeämpi, mikä tekee maistelusta hienostuneempaa. Nautitaan hyvin kylmänä.
Heidän värikkään ihonsa alla piilevät maan, auringon ja meren todelliset maut.
Sitrushedelmien mehu, jonka makua et löydä mistään muualta.
Myyntiyksikkö
1 kg Tetra (6 laatikossa) tai 500 gr (12 laatikossa)
Valmistettu valkoviinistä (AOP) ja hedelmien sekä yrttien liotuksesta.
Hienostuneessa ja elegantissa 50cl pullossa.
Vähän makea ja erittäin virkistävä, täydellinen nautittavaksi ystävien kanssa!